Klar til å kjøpe og så pumpe penger inn i Ipswich Town

0
591

Det er definitivt ikke en problemstilling for den ærverdige klubben Ipswich at de kan utestenges fra spill i Europa hvis de bruker for mye penger. – Økonomien har vært elendig lenge og det har prestasjonene på banen vært også.

Det begynner å bli lenge siden klubbens storhetstid, de vant Premier League tilbake i 1962 og landet på andreplass to sesonger på rad på 80 tallet. Etter 2019 sesongen rykket de ned til nivå tre i England League One) og der har de blitt værende med et nødskrik. – Denne sesongen går det imidlertid litt bedre, de er på trygg plass på en 8.plass. For langt unna for både opprykk og nedrykk.

Les: Henter Jesse Lingard tilbake

En gruppe amerikanske forretningsmenn er nær en kjøpsavtale for Ipswich Town. Ipswich har vært eid av Marcus Evans siden slutten av 2007, men Briten har vært på jakt etter noen som kan kjøpe klubben en stund.

Ifølge The Athletic kan Evans godt ha funnet sine kjøpere som en gruppe ledet av Los Angeles-innfødte Brett Johnson er på vei til å avtale en avtale på 17,5 millioner pund for å ta kontroll over klubben i nær fremtid.

Som en del av avtalen er Evans forberedt på å avskrive ca 100 millioner pund noe som er det han har skutt inn i klubben de siste 13 årene. (Marcus Evans tåler tapet, han skal være god for ca 10 milliarder kroner)

Gruppen ser nå på hvem som skal ta kontroll over klubben i det daglige. Håpet er at Bristol City-sjef Mark Ashton godtar å flytte til Portman Road.

Les på Sporten: Schalke 04 i krise! Sparker hele hurven

No posts to display