Leeds tar opp Bielsas store interesse for Manchester United-spiller

0
752
Fikk den etterlengtede seieren i Premier League mot Wolves. Marsch. (foto:

På slutten av februar gikk det raskt hos Leeds. Marcelo Bielsa skulle ikke få muligheten til å lede «sitt prosjekt» trygt inn til videre spill i øverste divisjon. Jesse Marsch ble hentet inn og alt virket å gå «fort og gæli». Nå viser det seg at amerikaneren ble kontaktet av Leeds allerede i 2020 med beskjed om at han var på toppen av klubbens liste med prospects til jobben på Elland Park.

Da er det heller ikke overraskende at Marsch viderefører deler av Bielsa-prosjektet. Amerikaneren har hele veien vært planlagt som en naturlig arvtager etter argentineren, med Marsch tilgjengelig på markedet etter sparken hos RB Leipzig var tiden tydeligvis riktig.

Les: Trenergeniet Marcelo Bielsa ledig på markedet – kaster seg på muligheten

Derfor er det ingen overraskelse at Leeds med Marsch ved roret tar opp interessen for neste Manchester United-spiller etter Daniel James.

Omtrent samtidig som midtbanespiller James Garner, som har vært i Manchester United siden 2009, følte seg klar for førstelagsfotball ble han sendt ut på lån. – Først til Watford og denne sesongen til Nottingham Forest.

21 år gamle James Garner leverer så det holder i Championship, han er helt sentral i Nottingham Forest sin kamp om opprykk til Premier League. – Daily Mail hevder Leeds virkelig har har åpnet opp øynene for unggutten og vurderer å gjøre et framstøt til. Den nye Leeds manageren Jesse Marsch har arvet interessen for James Garner fra sin forgjenger Marcelo Bielsa.

I fjor sommer forsøkte Marcelo Bielsa å hente han til Leeds på en låneavtale, men Manchester United, mente opplegget var bedre i Nottingham forrest. – Det kan de godt a rett i, han har utmerket seg i en dyptliggende playmaker-rolle og fått hyllest fra blant annet Liverpool manager Jürgen Klopp.

Les på Tysk Fotball: Håvard Nordtveit trer av i Bundesliga

James Garner har vært i Manchester United siden han var en liten gutt, han ønsker seg, akkurat som han har det i Forest å spille fotball hver eneste uke. – Hvis ikke sjefene på Old Trafford tror de kan skaffe han det innen rimelig tid, kan de vurdere et salg for å ikke stoppe progresjonen hans.

Nottingham Forest manager Steve Cooper er svært fornøyd med sin lånesoldat og har benyttet ham hele 36 ganger. – Det har blitt tre mål og lagt til seks assist i løpet av sin tid på City Ground.

Leeds vil sannsynligvis miste nøkkelspillerne Kalvin Phillips og Raphinha denne sommeren.

Sportsmail rapporterte i helgen at Barcelona er klare til å gjøre en spiller-pluss-kontant-avtale i et forsøk på å signere Raphinha. – Den franske giganten Paris Saint-Germain har også blitt kreditert med sterk interesse for den brasilianske angriperen.

Les på Sporten: Leeds planla ansettelsen av Jesse Marsch allerede i 2020

Leeds har begynt å legge grunnlaget for å finne erstattere og vil også komme med et forbedret bud forbedret bud til Red Bull Salzburg for Brenden Aaronson. – Garner er godt ansett i United hvor han er høyt aktet av kolleger som Juan Mata for sin evne på ballen og øye for lissepasninger.

No posts to display