Liverpool går for erkerivalens toppmål

0
625
The Gaffer. Etter en kamp Manchester United gikk av med seier (foto:: Manchester United)

På mandag gikk Erik ten Hag av Old Trafford med den etterlengtede hevede armen i været. Første Premier League-seier foran hjemmepublikum, første seier mot Uniteds erkerival Liverpool. Forrige sesong gikk Jürgen Klopp ut av de to ligaoppgjørene med 9-0, denne uken var Manchester United de sterkeste. Nå jobber Liverpool for å sikre seg seier mot United, denne gangen på forhandlingsrommet.

Manchester United vil, skal og må signere Frenkie de Jong. Den tidligere Ajax-spilleren har alt Erik ten Hag ønsker i en sentral midtbanespiller og er kanskje den viktigste brikken for den nye United-manageren. Da forenkler det ikke situasjonen for klubben at Chelsea, Bayern München – og nå Liverpool – gjør alt for å nekte Ten Hag spilleren.

LES: Emerson Palmieri klar for West Ham

Frenkie de Jong er lite tent på en sesong utenfor Champions League. Chelsea har utnyttet dette, og har tidligere i sommer vært sterkt linket til nederlenderen. Likevel, uten å lykkes. Manchester United står fortsatt som favoritt til å signere 25-åringen, der klubben ifølge ulike engelske medier skal være trygge på at de lander avtale før overgangsvinduet lukker.

Ifølge spanske Marca, som følger Barcelona tett, er også Bayern München med i de siste rundene. Bundesliga-giganten har også tilbudt en interessant pakke til den nederlandske landslagsspilleren.

Om ikke det var nok konkurranse for United, ifølge Forbes har Liverpool etter tre Premier League-kamper uten seier og en haug med skader, sett de Jong som en løsning på problemet.

Forbes hevder The Reds nå har lagt inn et bud på 53 millioner pund (som kan stige til 60 millioner pund). Manchester United tok tre poeng og den prestisjefylte seieren på Old Trafford, nå akter Liverpool å snappe til seg Erik ten Hags utvalgte. Vi kjenner det kan bli noen interessante siste dager av overgangsmarkedet.

LES OGSÅ: Nottingham Forest enig med fransk verdensmester

No posts to display