Liverpool har satt ut landingshjulene for en 600 millioner kroners deal

0
1065
Luis Diaz

Med bare dager igjen av januarvinduet ser Liverpool nå ut til å styrke sin offensive linje ytterligere. The Athletic melder fredag ​​morgen at Premier League-toeren er nær ved å rekruttere Portos utespiller Luis Diaz (25) for rundt 60 millioner euro inkludert bonuser.

Så sent som i forgårs meldte Sporten.com at Tottenham hadde fått et bud på 470 millioner for Luis Diaz avvist. Nå ser Liverpool ut til å vinne dragkampen om den colombianske landslagsspilleren, som har scoret 14 mål på 18 ligakamper for Porto denne sesongen. Sky Sports melder imidlertid at Tottenham fortsatt er i samtaler med Luis Diaz.

Les på Popidol: Spotify velger løgner og konspirasjons podcaster Joe Rogan fremfor Neil Young

Daily Telegraph nevner en annen overgangssum. Avisen opplyser at Liverpool har lagt inn et bud på 37,5 millioner pund, cirka 470 millioner kroner, for 25-åringen. Ifølge Sky Sports utarbeider Liverpool et bud på 45 millioner pund, omtrent 565 millioner kroner.

Jürgen Klopps menn har møtt Luis Diaz i Champions League i løpet av høsten og spilleren skal selv foretrekke et skifte til Liverpool, ifølge The Athletic. Kun detaljer gjenstår før overgangen er fullført.

Blålink: Få 10.00 i odds på at Norge vinner flest gullmedaljer i OL i Beijing

I slike tilfeller vil det være den andre offensive signeringen Tottenham manager Antonio Conte taper i januar. Wolves-vingen Adama Traoré er på vei til Barcelona.

Les på F7: Wanda Nara innrømmer at hun har vært utro mot en partner

No posts to display