Manchester City-stjerne fristes svært av lønn som «verdens best betalte»

0
428
Pep Guardiola liker ikke det han ser. (foto: Manchester City)

Når du har vunnet alt for klubben din siden 2017, er det ikke uvanlig det søkes mot nye utfordringer. For Manchester City er det likevel alt annet enn ønskelig. Ederson er bautaen som har reddet City gjennom de tøffeste og viktigste kampene, sesong etter sesong.

Vanligvis er det Manchester City som napper til seg de største talentene eller stjernene fra andre klubber, men denne gangen er det penger på bordet som har snudd situasjonen. Ederson regnes som en av verdens beste keeper, ble hentet til City i 2017 og har vært bunnsolid som førstekeeper i sesongene med storsuksess for klubben. Nå går det mot exit.

LES: Ten Hag tar på seg ansvaret med å fortelle verden hvorfor Thomas Tuchel ikke fikk Manchester United-jobben

Den brasilianske keeperen har de siste månedene vært linket til saudiarabisk fotball, ifølge HITC har City siden i februar jobbet for å få Ederson til å signere forlengelse på begynnelsen av august. Med bare seks uker igjen, begynner det å virke som førstekeeperen sterkt vurderer en exit.

HITC melder forhandlingene mellom Ederson og City har mistet fart, det engelske mediet mener Ederson virker klar for å vurdere andre alternativer. Det er spesielt et tilbud fra saudiarabisk klubb som skaper uro for City-ledelsen. Her ligger tilbudet om å gjøre Ederson til verdens best betalte keeper foran Manuel Neuer, med en ukelønn på godt over 7 millioner kroner.

Ifølge HITC pågår samtaler mellom representanter til Edersons og den saudiarabiske klubben. Manchester City er ikke kjent for å holde på spillere som signaliserer de ønsker seg bort, men med to år igjen av kontrakten skal det komme et solid bud for å få City til å slippe brasilianeren.

SPORTEN: Bayern München har funnet en perfekt makker til Harry Kane

For Pep Guardiola er dette alt annet enn ønskelig.

No posts to display