Manchester United har valgt erstatter til Sergio Romero

0
712
Slipper ut porten - til slutt.

Til sommeren blir det endelig en Sergio Romero-exit. Endelig, ikke fordi noen ønsker argentineren ut av klubben, men fordi keeperen selv (og kjærsten) mentalt pakket koffertene forrige høst.

Så når Romero til sommeren blir klappet ut fra Manchester for lang og tro tjeneste, har United på plass keeperen som skal ta over den viktige, men ikke akkurat glamorøse posisjonen som 3. keeper.

Les: Conor McGregor kan hjelpe Manchester United

Vi har sett at skadeuhellet kan være ute i en klubb, hvor 3. keeperen ender opp med å spille en større rolle en manageren hadde håpet på. Da er det viktig at nr. 3 er typen for å kastes opp i heksegryta. Tom Heaton er typen.

Han gikk gradene på akademiet til United, ble hentet opp til førstelaget i 2005 – for så å bli sendt ut på en utlånsrekke som aldri ble brutt før Cardiff tok over arbeidsgiveransvaret i 2010.

Så kom gjennombruddet hos Burley i perioden 2013-19. Her løsnet det skikkelig for Heaton. De to siste sesongene har keeperen holdt til hos Aston Villa, og har nå skaffet seg solid erfaring i Premier League med totalt 116 kamper på øverste nivå.

Les på Sporten: Selges: Skulle erstatte Paul Pogba, men han har jo ikke dratt noe sted!

Heaton går ut av Villa Park på free transfer i sommer, og ifølge Daily Telegraph er United nå i samtaler med keeperen om en retur.

Ekstra kult er det at Heaton var del av United mens Solskjær fortsatt løp rundt i den hvite shortsen. Kanskje Solskjær til og med fikser 35-åringen en førstelagskamp – den første – før han legger opp?

Les: Cavani var bare den første – mer krutt til United-angrepet kommer

No posts to display