Manchester United-legenden Juan Mata er tilbake i England!

0
1153
Juan Mata tilbake på balløya med åpne dører. (foto: Mata)

Fotballens gentleman. Juan Mata var en av de store profilene i Premier League og på den internasjonale arenaen, del av det spanske landslaget som tok både VM- og EM-tittelen. De to siste sesongene har vi hørt lite fra den versatile angrepsspilleren, men nå er Mata tilbake på balløya med samtlige dører åpne.

Okay, vi må innrømme at vi savner Mata på Premier League-arenaen. 278 kamper i verdens tøffeste liga, først i Chelsea-drakta, så for Manchester United fra 2014 til 2022. Etter dette ble det en sesong hos Galatasaray, før det bar til Vissel Kobe og klubben til Andres Iniesta. Siden januar har 35-åringen stått uten klubb, men er fortsatt giret på å fortsette med å vinne kamper og titler.

LES: Ingen av de 19 Premier League-klubbene har en så kjip situasjon som Newcastle

-Jeg var i Japan, i Vissel Kobe. Det var en unik opplevelse. Det var en stor forskjell sportslig og kulturelt, men vi vant ligaen, og det var en fin avslutning på eventyret mitt der, begynner Mata.

Så hva skjer?

-Jeg har ikke forlatt fotballen, og jeg har ingen intensjon om å trekke meg… Jeg har ikke utelukket noe. Jeg vil se hvilke muligheter det er. Akkurat nå holder jeg meg i form her i London, forteller en offensiv Mata.

Holder formen i London. Jeg har ikke utelukket noe. For oss et sikkert tegn på at Juan Mata ønsker seg tilbake til engelsk fotball. Som spanjol flytter du ikke til London på vinterstid for å holde deg i form uten grunn.

SPORTEN: Har blitt som en grinete Ronaldo hos Manchester United

Vi liker det.

Alt du trenger å vite: Manchester City – Manchester United

No posts to display