En av kandidatene til å erstatte Klopp har allerede trukket seg

0
670
Jürgen Klopp tar sine siste måneder med seiersfeiringer foran Liverpool-supporterne. (foto: Liverpool)

Jürgen Kllopp han meldt han abdiserer. Parallelt med at Liverpool sanker titler på vei mot avskjeden, jobbes det intenst med å få på plass ny ledelse, samtidig som det skal posisjoneres inn mot erstatteren til Klopp. Sier Xabi Alonso «ja» og Liverpool er villig til å kjøpe ut suksesstreneren fra Bayer Leverkusen, er det nok dette det blir. Blir det ikke Alonso, er de noen få kandidater som er regnet som verdige til å videreføre jobben til Mester Klopp. En av kandidatene har allerede meldt seg ut av prosessen.

Ange Postecoglou. Både engelsk og australsk media har fanget opp signaler om at Tottenham-manageren står på lista som potensiell erstatter for Klopp.

LES: Ingen av de 19 Premier League-klubbene har en så kjip situasjon som Newcastle

Det tok ikke mange ukene for australieren å vise han takler steget fra japansk fotball, til skotsk, til verdens tøffeste liga. Postecoglou er digget av Spurs-supporterne for fotballen, guts’et og autoriteten og roen australieren oser. Ikke overraskende er Spurs-manageren linket til Liverpool når Jürgen Klopp tar sin siste seiersfeiring med supporterne i mai.

Ifølge Football-Insiders kilder er Postecoglou fast bestemt på å avslå alle tilbud fra andre klubber i sommer, inkludert fra Liverpool.

SPORTEN: Ikke lenger noen tvil om hvem som er Premier Leagues beste spiller

58-åringen har tidligere innrømmet han var ihuga Liverpool-fan før han tok over hos Tottenham, men ifølge Football-Insiders kilder er Postecoglou svært fornøyd hos londonklubben og takknemlig for støtten han har fått siden han tok over jobben.

Her og nå har Postecoglou alt han kunne trenge og ønske hos Tottenham – selv om klubben han digger banker på døra og ber pent om han vil lede Liverpool.

Alt du trenger å vite: Liverpool – Manchester City

SPORTEN: Sky Sports: Jobben ryker umiddelbart ved Champions League exit

No posts to display