Football-insider: Arsenal bryter lønnsrekord for å stanse City-fremstøt

0
1222
Selv Pep Guardiola får ikke alltid viljen sin. (foto: Manchester City)

Mikel Arteta gikk i læra hos Pep Guardiola i tre år hos Manchester City, men var samtidig en viktig del av suksessteamet til Guardiola. I 2019 bestemte Arsenal-ledelsen seg for å gi assistenten sin store mulighet. Ut av skyggen til Guardiola har Arteta vokst og gjort Arsenal til en brysom rival for City. Nå kjemper de to klubbene om de de samme supertalentene.

Født i 2007, inn på Arsenals akademi fra 2016. I år har Manchester City gjort sitt for å utnytte situasjonen. Når 16-åringen Ethan Nwaneri kan blåse ut sytten lys på bursdagskaken, er det åpent for profesjonell kontrakt. Arsenal har fått sterk konkurranse fra verdens beste klubb.

LES: En av kandidatene til å erstatte Klopp har allerede trukket seg

Nwaneri hadde sin debut i sluttminuttene mot Brentford forrige sesong, 15 år og 181 dager ung. Denne sesongen har den offensive midtbanespilleren vært med i førstelagstroppen seks ganger, i 6-0 seieren mot West Ham kom 16-åringen innpå i andre omgang.

Ifølge Football-Insiders kilder har Manchester City skjøvet et «betydelig tilbud» over bordet til Nwaneris representanter, men kilden hevder supertalentet har bestemt seg for å takke ja til Arsenals record-breaking deal (blir 17 i mars), den høyeste lønningen for en akademispiller i Arsenals historie.

SPORTEN: Edinson Cavani er så til de grader tilbake!

På U19 -og U21-laget til Arsenal denne sesongen har 16-åringen fosset inn 13 mål på 13 kamper. denne spilleren skal holdes langt unna Pep Guardiola og City-gjengen.

Alt du trenger å vite: Arsenal – Brentford

No posts to display