Michael Carrick har klart det!

0
377
Mr. Carrick. (foto: middlesbrough, twitter)

Han har fulgt Ole Gunnar Solskjær på banen og langs sidelinjen. Da Ole ble bedt om å forlate jobben som United-manager i 2021, var det Carrick som ledet klubben til Ralf Rangnick breiet seg inn på Old Trafford og lovet den endelige løsningen for klubben. Det gikk som det gikk. Solskjær har valgt å stå uten jobb siden den gang, Carrick har tatt et stort steg i trenerkarrieren.

Han har vært del av Manchester United siden 2006. Først som spiller frem til 2018, så assistenttrener før han avsluttet som caretaker for United. I 2022 var det klart for å stå på egne ben utenfor Old Trafford, en jobb Michael Carrick har gjort på en gnistrende god måte.

LES: Luke Shaw har signert en ny kontrakt

Carrick overtok ansvaret som hovedtrener hos Middlesbrough i oktober, under hans ledelse har den stolte klubben dratt inn gjennomsnittlig over to poeng per kamp. Med dette har klubben rykket opp til 3. plass på Championship-tabellen.

I mars dro Carrick inn ti poeng på fire kamper, inkludert 5-0 seier over Reading og 4-0 mot Preston. Kort sagt Championships beste manager i mars.

-I mine øyne betyr kåringen at laget gjør det godt, og det er det som betyr noe. Vi har tatt noen gode skritt i løpet av de siste fem månedene og vårt mål er å fortsette å forbedre alt hva vi gjør, sier Carrick til klubbens hjemmeside.

(fra google)

LES OGSÅ: Kan ødelegge den store planen til Liverpool

Det lukter definitivt retur til øverste divisjon for Carrick, enten med Middlesbrough eller som potensiell hovedtrener for en av Premier League-klubbene.

No posts to display