Burnley er tilbake i Premier League!

0
484

Vi er helt enig med Manchester City manager Pep Guardiola at Vincent Kompany som i over 10 år var en av de himmelblå aller vikgste spillere også på grunn av sine lederegenskaper kommer til å bli en legendarisk manager.

I går Burnley under ledelse av Vincent Kompany sikret de opprykk til Premier League da de slo Middlesbrough 2-1 på bortebane. Den belgiske manageren sørget for det i sin første sesong for klubben.

Drømmen om opprykk fikk bein å stå på allerede etter 12 minutter. – Josh Brownhill mottok ballen utenfor feltet og sparket ballen hardt frem. Her var en våken Ashley Barnes rask og fikk en fot på, som strøk i nettet til stor jubel fra de tilreisende fansenene.

Les: Coinplays Euro Hat-Trick-trekninger tilbyr $ 8950 i premier

Burnley var farligst etter det, og de burde også tatt ledelsen etter en knapp halvtimes spill.

I andre omgang kom imidlertid Middlesbrough brølende ut. – De ble belønnet etter bare et minutt på banen da de ble tildelt en straffe som Chuba Akpom scoret sikkert. Det var også spissens 26. mål i Championship denne sesongen.

Til tross for den intense starten på andre omgang fra hjemmelaget, fikk Burnley nok en gang ballen i nettet med under en halvtime igjen av kampen.

Les: «Jeg vil ikke tilbake til Paris Saint-Germain»

Nathan Tellas kom gjennom på høyre flanke og så fant han forsvarsspiller Connor Roberts som hadde krøpet seg frem og med en kynisk innside sendt laget og fansen i ekstase.

Middlesbrough var nær ved å ødelegge festen i de sistesekundene, men Akpom bommet på headingen.

Mer skjedde ikke i kampen, og dermed kunne Burnley bryte ut i jubel.