Modric forteller hvorfor ettermælet til Bale kommer til å endre seg

0
670
Frem med brøstet og på offensiven. (foto: bale, twitter)

Gareth Bale har aldri vært noen Conor McGregor. Waliseren har brukt lite tid på prat, noe som tydelig ikke ble tatt så vel imot hos Real Madrid. Utskjelt og utstøtt kom exiten endelig fra San Bernabeu. Luka Modric håper ettermælet til Bale kommer til å endre seg.

For det har waliseren fortjent.

-Jeg har brukt det meste av min profesjonelle karriere med Gareth: Fire år hos Tottenham og syv hos Real Madrid- Jeg kan fortelle at han er fantastisk fyr. Han er litt sjenert, og personligheten hans er lik min. Det som er sagt om ham i det siste er ikke fair. Han bedømmes kanskje for de siste årene, men det han har gjort i Madrid er ekstraordinært, begynner en pratsom Modric til COPE.

Les: Alle som kom og dro fra Aston Villa sommeren 2020

-I mine øyne vi han alltid bli husket som en spiller som gjorde mye for laget og klubben. Det har blitt sagt mye, men Gareth hadde aldri problemer med noen i garderoben, avslutter Modric.

Som håper og tror Bale vil huskes på en annen måte hos Real Madrid når det har gått noen år. For oss er det beste middelet mot sutrete Real-supportere å dundre til hos Tottenham. James Rodriguez har vist veien.

Les på Sporten: Cavani får debutkampen det kommer til å synges om på pubene i Manchester

No posts to display