Neste Aston Villa-spiller legges ut for salg

0
484
Har skapt optimisme, men trenger utskiftinger. (foto: villa, twitter)

Aston Villa soligte Danny Ings til West Ham og bladde opp rundt 15 millioner pund for Jhon Duran fra Chicago Fire. 19-åringen med tre landskamper for det kolombianske landslaget har potensialet til å bli en stor ressurs for Emery. I januar ble også hentet tilbake en spiller på utleie, en ving som nå går inn i sin siste periode for klubben.

Bertrand Traoré ble forrige sommer forsøkt solgt, men endte på sesongutleie til Baseksehir. Villa hentet Traoré tilbake allerede i januar etter atten kamper i Tyrkia. Tilbake på sporet hos Villa er spilleren nå klar for sin første kamp under Unai Emery.

LES: The Telegraph: Forhandlinger i gang med Maddison

Traoré har slitt med å markere seg etter overgangen fra Lyon i 2020, mye forklart med skader og vekslende form. Med 16 måneder igjen av kontrakten har ifølge Football-Insiders kilde, Emery og ledelsen valgt å sende 27-åringen tilbake ut på overgangsmarkedet. Det er bestemt at Villa er åpne for bud på vingen med 8 scoringer og 7 assists på 48 Villa-kamper,

Traoré blir dermed en av mange angrepsspillere som forventes å bli lempet ut til sommeren. Vi håper vingen bruker de neste månedene godt til å spille seg aktuell for attraktive klubber.

LES OGSÅ: Tottenham har snudd om Antonio Conte

No posts to display