Newcastle nærmer seg sin første stjernesignering

0
428
Bale og Hazard ble ikke akkurat noe radarpar i Madrid

Carlo Ancelotti har åpnet døren for at Eden Hazard kan forlate Real Madrid og reise tilbake til Premier League i januar.

Hazards drømmeovergang til Madrid har blitt mareritt siden han forlot Chelsea i 2019, med en rekke skadeproblemer som har hindret ham i å finne sin beste form på Bernabeu. Belgieren har bare spilt 53 kamper for Los Blancos siden overgangen, og han har ikke fullført 90 minutter på noen av de 10 kampene han har spilt denne sesongen.

LES : Unai Emery erstatter Steve Bruce i Newcastle?

Som et resultat av de dårlige prestasjonene har han ofte blitt koblet bort fra Madrid det siste året, og overgangsvinduet i januar vil kanskje tilbudet fra England komme. Real Madrid-sjef Carlo Ancelotti skal være villig til å lytte på alle bud som kommer inn på Eden Hazard.

BUDKRIG? Liverpool kjemper mot Man Utd om midtbane-stjerne

En retur til Chelsea har vært diskutert de siste månedene, men Thomas Tuchel viker å være fornøyd med lagets angrepsspill på Stamford Bridge. Styret i Chelsea skal også være skeptiske til å bringe Hazard tilbake til klubben etter hans nedadgående spiral i Spania.

Dette tyder imidlertid på at Newcastle har gode muligheter og vurderer å kaste litt olje-penger etter 30-åringen. Om Hazard kan finne tilbake til gammel Premier League-form vil det være en meget god investering for de nye eierne fra Saudi-Arabia.

No posts to display