Norsk mannefall i Premier League

0
590
(foto: brentford, twitter)

Kristoffer Ajer fikk en muskelskade i forrige Premier League-kamp for Brentford og Mathias Normann har fått et tilbakefall med en tidligere skade, og tidshorisonten er for kort til at han skal rekke landskampene. I tillegg fikk Jonas Svensson en skade i fredagens kamp i den tyrkiske serien.

LES OGSÅ: Den neste De Bruyne på vei til Liverpool

– Ajer og Svensson har tatt MR som viser at skadene er for langvarige i forhold til landslagssamlingen, sier landslagslege Ola Sand.

Legen venter også på tilbakemeldinger vedrørende andre spillere i Norges tropp.
– Vi avventer scanning av King og de siste tilbakemeldingene på Haaland. På begge disse to er vi forberedt på dårlige nyheter. Bråtveit skal også sjekkes hos oss, etter at han måtte ut i gårsdagens kamp.

DÅRLIG START: Sancho fortjener ikke plassen

Solbakken sier følgende:
– Når det gjelder Kristoffer, så var vi klar over at dette kunne skje og tok høyde for det i uttaket med en ekstra midtstopper. Vi må vurdere totaliteten og den fullstendige situasjonen, og ikke minst se dagens kamper, før vi henter inn erstattere. Vi hadde selvfølgelig ønsket oss en annen inngang på samlingen, men nå skal vi sette sammen en slagferdig tropp og et konkurransedyktig lag.

No posts to display