Ole Gunnar Solskjær svetter ikke av Sir Alex Ferguson

0
624
Digger typer som Jones. (foto: united, twitter)

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær tar kritikken fra syvende far i huset Sir Alex Ferguson, som mener det var en feil å benke Ronaldo, helt med ro.

Sist gang Manchester United var i aksjon startet Cristiano Ronaldo på benken da laget spilte 1-1 med Everton på Old Trafford. -Den avgjørelsen var Sir Alex Ferguson uenig i. Han mente det var en feil å starte uten den portugisiske verdensstjernen.

Les: Mer enn dobler lønna til Mohamed Salah

Ole Gunnar Solskjær tar imidlertid den kritikken rolig. Han har tidligere vært uenig med sin tidligere trener.Jeg er ganske rolig om det. «Jeg har vært uenig med sjefen noen ganger, og jeg har fortalt kona mi noen ganger at jeg har vært uenig med ham. Det kom bare aldri til overskrifter da jeg var spiller» sa Solskjær på fredagens pressekonferanse og fortsatte:

Jeg er sikker på at Sir Alex vet at det ikke plager meg. Vi ønsker alle å se Cristiano spille. Vi vil alle at fordi han er unik, er han annerledes. Han har hatt en karriere som gjør at vi alle vil se ham.

Men det enkle faktum er at han ikke kan spille hver kamp vi spiller. Det er bare den fysiske, menneskelige naturen.

Sir Alex vet hvor vanskelig denne jobben er. Han spilte heller ikke alltid med de samme 11. Han tok noen risiko og hvilte Ryan Giggs, Wayne Rooney eller David Beckham, som var de beste spillerne vi hadde. Noen ganger fungerte det, andre ganger ikke».

Les på Sporten: Liverpool taper kampen mot Newcastle

No posts to display