Så mye skal Newcastle handle for i januar

0
717
Steve Bruce

Newcastle har blitt linket til mange spillere etter at de nye eierene tok over klubben. Men i følge Sunday Telegraph har imidlertid Newcastles nye eiere bevisst satt et noe lavt overgangsbudsjett for januar. Det er til tross for at de kan bruke opptil 200 millioner pund uten å bryte Financial Fair Play-reglene.

Newcastle vil angivelig bare ha 50 millioner pund å bruke på nye spillere i januar. Som blir det første overgangsvindu under sine velstående nye eiere. Da har de ikke en gang råd til en halv Harry Kane…

LES OGSÅ: Mer enn dobler lønna til Mohamed Salah

Premier League-klubben har blitt linket til stjernespillere fra hele Europa siden de nylig ble kjøpt opp for 305 millioner pund av Saudi Arabias offentlige investeringsfond (PIF). Avtalen gjør dem til den rikeste klubben i fotball.

Imidlertid er PIF ivrige etter å bygge ting sakte i Newcastle i stedet for å endre dem over natten.

Styret også ønsker å utnevne en sportslig direktør, samt forbedre en del i kulissene før de begynner å bruke store penger på nye signeringer.

LES: Brentford ga Thomas Tuchel en leksjon

PIF tar en annen tilnærming enn hvordan ting utviklet seg i Manchester City og PSG da deres rike eiere tok over ansvaret.

Denne nyheten vil trolig komme som en overraskelse og skuffelse for Newcastle -fans. De har holdt ut mange år med at Mike Ashley har vært streng med pengebruken.

Selv om det fortsatt forventes at store navn kommer, vil de kanskje ikke komme før tidligst etter denne sesongen. De nye eierene har is i magen til tross for klubbens utsatte posisjon på Premier League -tabellen.

Newcastle møter Tottenham på St James ’Park søndag, med Steve Bruce fortsatt ved roret.

No posts to display