Real Madrid foreslår ellevill bytteavtale for Salah

0
2153
Mohamed Salah

Jurgen Klopp mener at Salahs form gjør han til den beste spilleren på planeten akkurat nå. Imidlertid er han ikke favoritt til å vinne Ballon d’Or, til tross for at han er nominert.

Salahs eksisterende kontrakt løper til 2023, men han er ennå ikke enig om en forlengelse på Merseyside.

Og nå hevder journalist Ekrem Konur at Real Madrid ønsker å teste Liverpools besluttsomhet og er villig til å tilby en solid bunke penger pluss Hazard for å få avtalen gjennomført.

CASH IS KING: Så mye skal Newcastle handle for i januar

Mens Salah er sin livs form siden han kom tilbake til England, har Hazards overgang til Spania være et mareritt.

Den belgiske stjernen var strålende i Chelsea. Imidlertid har en rekke skader og dårlig form ødelagt for han på Bernabeu.

Konur har ikke avslørt en pris på Salah, selv om Hazards verdi på 100 millioner euro har falt betydelig, noe som ville bety at Real måtte betale ut en betydelig sum i tillegg til belgieren for Salah.

På dette stadiet er det svært lite sannsynlig at Liverpool ville godta et slikt tilbud. Hazard er faktisk 18 måneder eldre enn Salah, og med sine skadeproblemer ville det være en enorm risiko.

I FORM: Haaland tilbake i det umulige hjørnet!

Imidlertid kan det røde esset tvinge gjennom en overgang hvis han fortsetter å avslå kontraksforsalg fra Liverppol.

Men det er der søndagens rapporter er motstridene, ettersom Sunday Mirror hevder at Salahs agent, Ramy Abbas Issa, kom til England lørdag.

Ryktene tyder på at Salah nærmer seg å skrive en ny kontrakt på Anfield som vil gjøre han klubbens desidert best betalte spiller.

No posts to display