Ratcliffe henter inn en av de største «kanonene» til å lede utviklingen av Old Trafford

0
340
Sir Jim Ratcliffe er på plass på kontoret (foto: Manchester United, x)

Da Jim Ratcliffe endelig entret scenen som minoritetseier hos Manchester United og ansvarlig for den sportslige delen av United-butikken, skjønte vi at Storbritannias rikeste kom inn for det lange løp. Det ble også fort klart at denne mannen ikke var ute etter å tappe klubben for overskudd the american way. Her skal det bygges på engelsk tradisjon og det skal fokuseres på alle detaljer som påvirker suksess – fulgt opp av investeringer. De som skal være del av Ratcliffes prosjekt skal også være markedets beste. Nå henter Sir Jim inn Lord Sebastian.

Sebastian Coe var 800 -og 1500 meter-løperen vi så på som vår egen, da engelskmannen herjet på Bislet før tusenårsskiftet. Coe satte verdensrekord som sto i 16 år. Da London arrangerte OL i 2020 var det Coe som var kalt inn som styreleder for hele arrangementet. Når Coe nå hentes inn til Manchester United, sier det mye om størrelsen på prosjektet.

LES: Ole Gunnar Solskjær har akkurat det Manchester United trenger

Coe har sittet i det engelske parlamentet for de konservative og er nå valgt ut til å lede prosjektet som vurderer muligheten for et nytt og mer moderne Old Trafford.

The Telegraph meldte forrige måned om Ratcliffes plan om å gjøre Old Trafford til et «Wembley i nord». Klubben bekrefter på hjemmesiden at det er satt i gang en «taskforce» som skal undersøke mulighetene for enten å renovere Old Trafford og området rundt, eller bygge en helt ny stadion.

Leder for gruppen er Sebastian Coe. Med seg har Coe borgermesteren i Greater Manchester, direktøren for Trafford Council og United-legenden Gary Neville.

SPORTEN: Åpner samtaler med Manchester United talent Kobbie Mainoo

Med Coe på på laget, skal ikke dette prosjektet møte på unødvendige hindringer.

Ratcliffe fortsetter å samle de beste folka. Berrada fra Manchester City, Ashworth fra Newcastle, med flere av kanonene innenfor sitt område på vei til Manchester United før sesongstart. Ratcliffe samler en gjeng Premier League aldri har sett maken til.

Alt du trenger å vite: Manchester United – Everton

No posts to display