Ole Gunnar Solskjær har akkurat det Manchester United trenger

0
957
Cesc Fàbregas

Mange har glemt at Manchester United hadde en andre og en tredjeplass i Premier League under Ole Gunnar Solskjær sin ledelse. Nå med Erik ten Hag som manager ligger Manchester United på 6.plass hele 19.poeng bak serieleder Liverpool. – Og enda verre topp fire ser ut til å glippe også, Aston Villa har den siste Champions League plassen 11.poeng over Manchester United og 5.poeng over Tottenham på femteplass.

I morgen tar Manchester United imot Everton i poengnød på Old Trafford. Et tap der vil være svært tungt å fordøye for Sir Jim Ratcliffe som nå eier 27,7 prosent av klubben.

Ole Gunnar Solskjær burde nevnes som mulig arvtager til Manchester United manager Erik ten Hag oftere. – Han burde etter vår mening trekkes frem hver gang en storklubb har problemer med sin manger.

Les: Engelsk fotball håver inn milliarder på ny drømmeavtale

Den tidligere Arsenal- og Chelsea-spilleren Cesc Fàbregas er ikke imponert i det som foregår på Old Trafford om dagen og peker på at det ikke virker som om det er en helhetlig plan. Noe han syntes å se oftere under den norske managerens regjeringstid.

Les på Sporten: På tide å hente Kalvin Phillips tilbake til Leeds

Da Cesc Fàbregas gjestet BBCs podkast «Planet Premier League» ble naturlig nok Manchester United diskutert. – Da 36 åringen som pensjonerte seg fra Como 1907 i Serie B ble bedt om å vurdere Erik ten Hag trakk han frem Ole Gunnar Solskjær: «Jeg må innrømme at jeg ikke har full oversikt over statistikken, men under Ole så leverte de bra i toppkampene»

«De pleide å ha en struktur. Han hadde i det minste en plan, som var å forsvare seg godt og ta kontringene når muligheten bød seg. Det er akkurat det Manchester United mangler i øyeblikket»

«Jeg sitter ikke med følelsen av at Manchester United er et solid lag for øyeblikket»

En ting som har vært tydelig for de fleste fotball-eksperter er at det som var en sukssess for Erik ten Hag i Nederland for Ajax ikke har latt seg overføre til Premier League.

Les på F7: Villig til å bruke store penger for å hente «hjem» August Mikkelsen

«Hvis dette hadde utspilt seg i mitt lag så ville alarmklokkene slått for fullt. Alarmklokkene burde ringe i Manchester United og»

Manchester United neste kamp er hjemme på Old Trafford mot Everton lørdag 13.30.

No posts to display