City-spiller: Gareth Bale bedre enn utenomjordiske Erling Haaland

0
654
Bale fra andre runde hos Tottenham da golfen var den nye lidenskapen . (foto: Tottenham)

Forrige sesong var det klart for Haalands debut i verdens tøffeste liga. Etter de første treningskampene og Community Shield, måtte City-trener Guardiola forsvare sin unge stjernespiss da scoringene uteble. Engelsk media været en gedigen flopp-historie, men da Premier League-sesongen startet var historien død. Den norske spilleren scoret seg til en historisk sesong med ville 52 scoringer på 53 kamper. Kyle Walker fikk oppleve dette fra hovedscenen, men dette var for engelskmannen likevel ikke nok til å overgå prestasjonene til en ung waliser tilbake i 2012.

Kyle Walker sier akkurat det han mener. De siste to sesongene har Erling Haaland vært den store målgarantister og hyllet av en hel verden som verdens beste spiss. dette hindrer likevel ikke medspiller Walker å mimre om spilleren som han mener overgikk Haaland.

LES: Ratcliffe henter inn en av de største «kanonene» til å lede utviklingen av Old Trafford

Walker har i sin tid hos Tottenham, City og det engelske landslaget spilt med og mot de største avslutterne. Hos Tottenham var tiden med waliseren Gareth Bale likevel det som toppet alt han har opplevd frem til i dag.

Det var spesielt 2012/13-sesongen Bale skremte vannet av motstandernes forsvarsspillere i Premier League og Champions League.

-Jeg har aldri spilt med en bedre spiller enn Bale i 2012/13-sesongen, og nå spiller jeg med en goalgetter som Erling Haaland. Alt hva Bale sendte av gårde denne sesongen – og uansett hvor på banen – endte i nettet, forteller Walker til Rio Ferdinands podcast.

SPORTEN: Neil Warnock ferdig etter bare 33 dager

Bale var ikke i nærheten av å matche Haalands statistikk fra forrige sesong, men for Walker var Bales toppsesong med 26 mål og 14 assists på 44 kamper det største av det største.

Alt du trenger å vite: Aston Villa – Tottenham

No posts to display