Møtte sjefen for Newcastle mens Anthony Joshua og Francis Ngannou hamret løs på hverandre

0
155
Jose Mourinho

«The Special One» er arbeidsledig igjen etter å ha holdt ut i nesten tre år i Roma. Jose Mourinho er tilbudt 60 millioner euro i året som manager for en «valgfri» klubb i Saudi-Arabia. – Men den 61 år gamle portugisiske manageren er ikke klar til å pensjonere seg enda.

Det begynner å bli lenge siden Jose Mourinho har vunnet en av de store trofeene, (Premier League med Chelsea 2014/2015 sesongen) og enda lenger siden han vant Champions League (Inter Milan 2009/2010 sesongen) Han ønsker å vinne noe stort igjen og da er det ikke mulig å drive med ørkenfotball.

Les: City-spiller: Gareth Bale bedre enn utenomjordiske Erling Haaland

Når han likevel er i Saudi-Arabia har det en naturlig forklaring!.

Jose Mourinho le sparket av Roma i januar etter en rekke dårlige resultater, siden ha har ryktene gått om hvilken klubb som blir den neste.

I går ble Jose Mourinho observert i Saudi-Arabia og vist frem på storkjerm. Han satt på tribunen og og så på mens tungvektsbokseren Anthony Joshua tok imot tidligere UFC-mestere Francis Ngannou.

Les: Kyle Walker: Gareth Bale bedre enn Haaland

Før Joshua slo Ngannou ut i andre runde, ble Mourinhos tilstedeværelse sendt på TV av kringkasterne DAZN, som stemplet den arbeidsledige 61-åringen ganske enkelt som en «portugisisk fotballsjef».

Mourinho gratulerte raskt Joshua med seieren etter kampen, og svarte «Du er utrolig» etter at AJ hadde kalt ham «Min fyr». Mourinho hadde tidligere deltatt i Egypt Cup-finalen på Al Awwal Stadium i Riyadh, og hentet ut trofeet sammen med legendene Ronaldo og Francesco Totti før han håndhilste på spillere fra konkurrerende lag Zamalek og Al Ahly.

Den tidligere Chelsea- og Real Madrid-manageren er på utkikk etter en annen jobb og innrømmet at han er opptatt av å komme tilbake på jobb så snart som mulig, men innrømmet at muligheten må være den rette.

«Jeg håper det,» sa han til Sky Sports. «Jeg vil [å styre]. Roma var bra fordi vi spilte to europeiske finaler på to år, og det er vanskelig i en klubb som aldri klarte det.

«Men nå må jeg vente på den rette muligheten»

«Jeg vil jobbe i morgen hvis det er mulig, men jeg vil ikke ta feil avgjørelse.»

Mourinhos navn har blitt sunget av Chelsea-supportere i de siste kampene, med Blues som sliter midt på tabellen under nåværende sjef Mauricio Pochettino.

Men det er ikke Chelsea det snakkes om nå, men den Saudi eide Premier League klubben Newcastle er utpekt som en mulig enste klubb for Jose Mourinho. Han møtte klubbens styreleder Yasir al-Rumayyan mens han deltok i Saudi-Arabias Grand Prix.

Newcastle er nede på 10.plass. Bookmakerne har Manchester United manager Erik ten Hag øverst på listen over «Neste sparkede Premier League manager» mens Eddie Howe er på andreplass.

ENGELSKE KLUBBER: Ratcliffe henter inn en av de største «kanonene» til å lede utviklingen av Old Trafford

No posts to display