United-supportere med klar melding til Ratcliffe hvem som må signeres til midtforsvaret

0
1069
Skal tenke på det. (foto: Manchester United)

Lisandro Martinez, Harry Maguire, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Jonny Evans, Casemiro. Midtstopper-sekstetten hos Manchester United kommer garantert ikke til å stå uendret før neste sesong. Martinez har vært et eneste stort skadespørsmål denne sesongen, Maguire er Maguire, Varane og Casemiro trolig på vei bort i sommer, 36-åringen Jonny Evans har gjort sine ting bra, men blir ikke yngre. Lindelöf er en stayer, men har også vært linket til exit. På lørdag så Man United-supportere spilleren de ønsker seg i midtforsvaret.

Det er ingen hemmelighet at Jarrad Branthwaite har sine fans på innsiden av Old Trafford når Sir Jim Ratcliffe og gjengen skal revolusjonere den sportslige delen av klubben. Etter 2-0 tapet til Everton på Old Trafford denne helgen, var det garantert flere United-supportere som også bet merke i den ekstreme 21-åringen.

LES: Ratcliffe henter inn en av de største «kanonene» til å lede utviklingen av Old Trafford

Ekstrem i form av fysisk dominans, styrke, fart på banen og stinn av selvtillit med balllen. Manchester United skal og må ha defensive forsterkninger i kommende overgangsvindu, Branthwaite kan være rett mann for neste generasjon Man United-lag.

Det var hvertfall reaksjonene fra Man United-supportere på sosiale medier etter møtet med Branthwaite på Old Trafford. Her er utvalgte kommentarer, direkte etter helgens kamp:

«Branthwaite-signering bør bli spikret i sommer, hvis en avtale kan struktureres riktig. For en spiller!»

«Få den defensive linjen løftet, få tilstedeværelsen i lufta økt, få en eliteduellvinner i store rom og boks-forsvar. Ikke la evnen hans i besittelse bli undervurdert heller.»

«På venstresiden, men komfortabel med begge føttene. Håper vi ser mer av ham på Old Trafford!»

«Den fremtidige Man United-kaptein Jarrad Branthwaite spiller veldig bra så langt.»

«Hvis MUFC tar minst 3 store signeringer i løpet av sommeren, må Branthwaite være en av dem. Ekstremt «high ceiling». Har bevist han takler Premier League. Utmerket i dueller.»

«Branthwaite er enorm. Som han har vært hele sesongen. Bør være et prioritert mål.»

SPORTEN: Sir Jim Ratcliffe godkjenner rekordstort Manchester United bud

Branthwaite har vært outstanding og lyspunkt hos Everton, på Old Trafford viste 21-åringen også frem sine individuelle ferdigheter og skapte krevende arbeidsforhold for United-angrepet. Han hadde solide pasninger, korte som lange, demonstrerte tempoet sitt gjennom kampen, en totalprestasjon som fikk flere Man United-supportere til å rope på signering av den 1,95 murblokken av en engelsk midtstopper.

No posts to display