Ryan Giggs tror på Cavani-fest

0
626
Det første du må lære er the moves. (foto: cavani, twitter)

Giggs kjenner United bedre enn de fleste. Rettelse: Bedre enn alle. 46-åringen løp rundt i den noe store United-drakta fra 1990-2014, og fortsatte langs sidelinjen som vikar/assistenttrener til 2016. Dermed har waliseren fått med seg det meste av opp-og nedturer.

Derfor er det noe befriende når Giggs uttaler seg om gamleklubben sin. Når Giggs taler, da er det verdt å lytte.

Les: Klikk og nyt Mohamed Salahs 100 Liverpool-scoringer

Denne gangen er temaet Edinson Cavani.

PSGs målgarantist rister måneder med uvirksomhet ut av kroppen og gjør seg klar til sin debut om ikke så altfor lenge. Giggs mener, håper og tror at Cavani vil skape et skikkelig boost for medspillerne.

-Jeg møtte Cavani i min andre kamp for Wales, og han var bedre enn Luis Suarez i denne kampen. Jeg trodde ikke han var god. Han var en skikkelig håndfull, mimrer Giggs til Webby & Neill´s YouTube channel.

Les på F7: Natalie Portman kickstarter fotballklubb-eventyret

Det var da, men hva med nå?

-Han har ikke spilt på en stund, så han kan være litt rusten. Men det de får, er en senterforward som jeg tror mange av supporterne har skreket etter. En skikkelig senterforward som kan lede linjen. Vi har Marcus, Martial som er halvt ving, halvt senterforward. Cavani er en forward, a target man, fortsetter Giggs.

En skikkelig senterforward som kan lede linjen.

-Han har erfaringen. Jeg håper han får samme påvirkning som Bruno hadde, at han gjør spillerne rundt seg bedre, avslutter vismannen Giggs.

Da er det bare å glede seg.

Les på Sporten: Liverpool har funnet en knalldyr erstatter for Virgil van Dijk

No posts to display