Sergio Romeros fotballfrue fyrer av mot Manchester United

0
652
Fortjener mer.

Argentineren har vært lojal gjennom fem år hos United. Når han har fått ansvaret, har keeperleveransene vært solide. Etter at David de Gea begynte å fomle forrige sesong var utsiktene for mer spilletid for Romero tilstede. Så valgte United å hente hjem Dean Henderson.

Et naturlig trekk av Solskjær og gjengen som har definert Henderson som den neste nr. 1. For Romero var det tilsvarende naturlig å finne døra ut fra Old Trafford. Når det var Everton som åpnet døren til Goodison Park, var dette en gylden mulighet for Romero til å få med seg moroa i toppen av Premier League.

Les: Alle som kom og dro fra Aston Villa sommeren 2020

Det meste gikk i retning en overgang, men det hele trynet på mandag. Vi overlater til Fru Eliana Guercio å beskrive følelsen hun og Sergio satt igjen med etter at han ble nektet overgang til Everton – og nå kan se frem til en sesong primært ikledd munnbind mens United spiller kamper.

Trykk og les:

ET INNLEGG DELT AV ELIANA GUERCIO (@ELIANAGUERCIO12) 

<script>

Vi føler med Romero og frue på denne tirsdagen. Full fart hos Ancelottio og gjengen hadde smakt vanvittig godt. Vi får satse på at United har en god plan for argentineren, det har han fortjent.

Les på Sporten: Ed Woodward tok frem plan B etter slakten

No posts to display