Serie A-klubber jakter Leeds keeper – kommer garantert til å mislykkes

0
841
Leeds er den perfekte lekegrinden for en 20-årig keeper. (foto: meslier, twitter)

Leeds visste utmerket godt da de valgte å dra opp rundt 5 millioner euro for 20-åringen fra Lorient. Likevel er vi andre overrasket over hva Bielsa egentlig har fått for pengene.

Denne sesongen har Illan Meslier blitt kastet innpå i samtlige 8 Premier League-kamper – som 20-åring i verdens tøffeste liga!

Dette betyr at Meslier var med på nesten å stanse Liverpool i sesongdebuten og som holdt følge med Manchester City. Det har riktignok blitt to tøffe 4-1 tap mot Crystal Palace og Leicester som må ha gjordt vondt for 20-åringen (som for resten av Leeds), men Meslier har vist han kan stå for de avgjørende redningene og de geniale utspillene – I tillegg til å være en leder av den naturlige typen.

Les: Manchester United gjør seg lekre for Ronaldo

Les på Sporten: Sokratis Papastathopoulos for dårlig for Arsenal, men bra nok for Liverpool

Ikke overraskende har flere klubber bestemt seg for å følge franskmannens utvikling. Ifølge Gazzetta dello Sport kretser flere Serie A-klubber rundt den unge keeperen, men så langt er det få andre steder Meslier kan ha en bedre arbeidshverdag. Det er ikke mange 20-årige keepere i de største europeiske ligaene som ikke ender på U23-laget, eller på utleie.

Meslier blir.

Les på Sporten: Noe muffens er på gang med Adama Traoré

No posts to display