Skal gi Manchester United et Greenwood-bud Ratcliffe ikke kan takke nei til

0
1578
Mason Greenwood. (foto: getafe, x)

Selv om Mason Greenwood har spilt seg tilbake i løpet av rekordtid og den nyankomne minoritetseier Ratcliffe har ansvaret for den sportslige delen av United fremover, er det ingen selvfølge at Manchester-klubben henter 22-åringen tilbake før neste sesong. Mye har skjedd mellom klubb og spiller, som ikke sikkert lar seg løse med et «nu skal vi kun se fremover».

Etter å ha gitt fra seg poeng i 3-3 kampen mot Getafe, gikk Atletico Madrid-stjerna Antoine Griezmann ut og pekte på ustoppelige Mason Greenwood som grunn til at Atletico ikke dro inn seieren. De siste månedene har den utstøtte United-spilleren spilt seg inn på blokka hos Atletico Madrid og Barcelona.

Men det er tross alt hos Getafe 22-åringen har gnistret til etter fravær fra kamparenaen siden januar 2022. Det er her engelskmannen fikk sin sjanse mens andre klubber ikke ville ta i denne «PR-bomben» med ildtang. Tidligere i måneden bekreftet Getafe-presidenten at de jobbet for permanent overgang.

LES: Tottenham vil kapre Manchester United mål som scorer nesten like mye som Harry Kane

I takt med at gigantklubbene melder sin interesse for Greenwood, forsvinner Getafe bakover i køen. Skulle man tro.

Ifølge The Sun er Getafe klar for å knuse overgangsrekorden fra 2021, da de signerte Marc Cucurella fra Barcelona for rundt 12 millioner euro. Den engelske blekka hevder Getafe har signalisert de er klar for å betale rundt 45 millioner euro for Greenwood!

F7: Fotballikonet Sergio Ramos skifter beite

Vi tar alltid det som kommer fra The Sun med en neve salt, men har La Liga-klubben regnestykket på plass, vil dette budet gi United et sterkt argument for å selge Greenwood, mens La Liga-gigantene trolig vil takke for seg i det de trodde ville bli Greenwood på billigsalg.

For Manchester United kan dette gi en overraskende stor salgsgevinst, som neppe var forventet for et halvt år siden.

Getafe – Rayo Vallecano

No posts to display