Pep Guardiola har full kontroll på fantastisk venstreving som kan flanke Haaland

0
937
Savio

Det er ingen tvil om at Erling Braut Haaland er en eksepsjonell spiss og allerede i en alder av 23 år vil nevnes i same åndedrag som tidenes største spilleren. – Men han fungerer ikke godt i et vakuum, han trenger fantastiske spillere rundt seg, noe han ikke har for Norge og på grunn av skader og slitasje ikke har i sammme grad for Manchester City denne sesongen.

De regjerende Premier League, Champions League og Cup mestrene vil forsterke laget i vinter og sørge for mindre slitasje og om mulig ta igjen forspranget til Arsenal, Liverpool og Aston Villa (og Tottenham).

Les på F7: Ole Gunnar Solskjær vil være sikker han ikke blir bedt om å lede en «barnehage»

Pep Guardiola har funnet en han ønsker å sette inn på «venstre flanket». – Han har alle kvaliteter som trengs for å score mål selv og gjøre Haaland bedre!.

For to sesonger siden rykket Girona opp til La Liga. Vill jubel og vissheten om at mange klubber får det tøft i øverste divisjon. Girona svarte med en sterk 10. plass forrige sesong, denne sesongen har den «lille» klubben tatt seier etter seier og ikke sett seg tilbake. Etter 18 kamper er Girona på delt førsteplass med Real Madrid, 7 poeng foran Barcelona med sine verdensstjerner. Med suksessen for klubben kommer også en eksplosiv interesse fra gigantene for enkeltspillere.

Manchester City har allerede pekt ut sin favoritt.

LES: Jesse Lingard-overgang stoppes

Overgangsjournalist Romano melder City har blinket ut en ung brasilianer på utleie fra Troyes (Ligue 2). Savio har hatt en gnistrende god sesong hos Girona, 19-åringen har vist han allerede holder La Liga-tempo og har spilt seg til fast plass i startelleveren hos trener Munoz. Etter 18 La Liga-kamper står venstrevingen med 4 scoringer og 5 assists.

Romano melder bud kommer til å ligge på rundt 30 millioner euro, også flere bundesligaklubber er interessert i å signere stjerneskuddet.

Det hører med til historien at City Football Group har eierandel i Girona, som leier Savio fra Troyes. And guess what: Troyes er også del av City Football Group.

ENGELSKE KLUBBER: To United-spillere står i veien for Premier League-suksess for Højlund

Ifølge Romano blir Savio værende hos Girona uansett ut sesongen. Hvor han ender opp før neste sesong, er det ingen som lenger lurer på. Etihad neste.

Everton – Manchester City

Her har du noen av rykkene til brasilianeren.

City-supporterne kan glede seg.

No posts to display