Skal hente Manchester Uniteds viktigste spiller til Bayern München

0
241
Sportsdirektør Max Eberl har en solid jobb foran seg på sommerens overgangsmarked. (foto: Bayern München)

Da ryktene begynte å komme om at Bayern München jobbet for å hente Harry Kane fra Tottenham, spilleren som hadde kursen staket ut til å dytte ned Alan Shearer fra tronen som Premier League-historiens toppscorer, ble det møtt med latter. Aldri i verden! Ett år senere har Kane båret Bayern-drakta 45 kamper, motstandernes keepere har måttet hente ut 44 baller fra nettet. Så når Bayern denne gangen sikter seg inn mot Manchester United, er det ingen som ler.

Bayern fanget opp misnøyet til Kane, denne gangen dreier det seg om frustrasjon hos Manchester Uniteds viktigste spiller.

LES: Kaptein Martin Ødegaard leder Arsenal-spillerne til vill klubbrekord

Selv om Bruno Fernandes får kjeft av Gary Neville og gjengen på galleriet som sutrende kapteinsemne, er det ingen tvil om hvilken betydning portugiseren har for Man United på kampdag. Mot Palace og Arsenal var Fernandes bort med skade og etterlot seg et stort tomrom. Før dette sto kapteinen bak 7 mål på de 7 siste Premier League-kampene. Nå er noe på gang.

Det er ingen hemmelighet at Bruno Fernandes har forventet mer enn det han får av sportslig suksess hos en av verdens største klubber. Ole Gunnar Solskjær hentet Sporting-spilleren i 2020, reisen etter dette har mildt sagt vært humpete.

SPORTEN: Manchester United bekrefter første stjerne som forlater klubben

The Telegraph har tidligere denne måneden meldt saudiarabiske klubber lukter misnøyen til Fernandes og står klar med tilbud, men etter titteltørke hos Man United, er det usannsynlig at den ambisiøse 29-åringen forlater UEFA-regionen.

Nå melder Manchester Evening News både Bayern München og Inter Milan har signalisert sin interesse for Man United-kapteinen, The Independent hevder bundesligagiganten ikke bare har vist interesse, men er overbevist de kan overtale Fernandes om å følge Harry Kane til München.

SPORTEN: Giganten Giroud klar for ny klubb!

På Old Trafford gjør Ratcliffe og gjengen klart for den store salgsrunden, der kun en håndfull spillere er «fredet». Spørsmålet er om det er et sjakktrekk å la en av få spillere i United-troppen som har hatt et jevnt høyt nivå de siste sesongene forsvinne.

Bayern München-gjengen står klare.

Alt du trenger å vite: Manchester United – Newcastle

OPPDATERT:

No posts to display