Slakter Manchester United sjefen: «Det er ingen identitet»

0
630
Jamie Redknapp

Den tyske manageren Ralf Ragnick har fått garderoben imot seg på rekordtid. Hans måte å lede på og endringer på treningstider. – Etter bare syv kamper under Ragnick sin ledelse kunne Sporten.com før jul melde om at «stemmingen var på all time low!

I går tapte Manchester United 0 – 1 mot Wolverhampton i det som var en tafatt affære. TV ekspert Jamie Redknapp var alt annet enn imponert over Manchester Uniteds prestasjon mot Wolverhampton

Les: Liverpool vil oppgradere midtbanen med sjokkovergang

Det gjør den tidligere Liverpool-spilleren og nåværende TV-kommentatoren, Manchester Uniteds tyske manager Ralf Rangnick og systemet hans, som ifølge Jamie Redknapp ikke passer de røde djevlenes nåværende spillere.

Les på Popidol: En Amerikaner sitt Amerika..

«Vi snakker om managere som kommer inn, og Rangnick kom inn med sitt berømte 4-2-2-2-system. Det fungerer bare ikke hvis du ikke har de rette spillerne. Du må spille riktig system. Så gikk han til tre mann i backlinjen, så en 4-4-2, og etter hvert tror jeg han kom med nye formasjoner».

«Det var ingen reell identitet i hvordan de prøvde å spille. Watford-prestasjonen (1-4-nederlag hvoretter Solskjær fikk sparken, red.) var et skikkelig lavpunkt, men jeg er sikker på at United-fansen i det minste trodde de ville bli gode fremover. Det var ingenting i dag».

«Akkurat nå er det ingen sammenheng, ingen anelse, alle gir bort ballen og de må finne et system som passer det laget fordi de er milevis unna»

Manchester United er nummer sju i Premier League etter mandagens tap med to poeng opp til Tottenham, som er nummer seks og har spilt en kamp færre.

Les på Sporten: Phil Jones tilbake etter 2 år! Luke Shaw: «Var fenomenal»

Ralf Rangnicks lag møter Aston Villa i FA-cupen neste mandag.

No posts to display