Liverpool vil oppgradere midtbanen med sjokkovergang

0
445
Ox er ikke helt inne i varmen hos Klopp

Helgens storkamp mellom Liverpool og Chelsea hadde alt – spenning, mange mål og herlige scoringer. Liverpool ble rundspilt de første femten minuttene, men effektive spisser ga de røde en 2-0-ledelse. Men Chelsea slo sterkt tilbake og overkjørte Liverpools midtbane bestående av en aldrende James Milner, i Thiagos skadefravær, i tillegg til Henderson og Fabinho. Flere eksperter mener at kampen ga en klar indikasjon på at Anfield-klubben må styrke midtbanen. Et salg av to av klubbens midtbanespillere som ikke har spilt seg til fast plass, og en James Milner på utgående kontrakt kan være løsningen for å få inn en solid forsterkning.

LES MER: Vil overtale Antonio Rüdiger

Alex Oxlade-Chamberlain og Naby Keita kan bli ofret for å prøve å hente Arsenal-stjernen Bukayo Saka.
The Transfer Window Podcast melder at Saka skal være interessert i en overgang til Liverpool for å kunne kjempe om større titler.

Naby Keita meldes å være et transfermål for Barcelona til sommeren. Midtbanespilleren fra Guinea kom til Liverpool for 52,75 millioner pund fra RB Leipzig sommeren 2018. Han har fortsatt ikke klart å bli fast inventar i Jürgen Klopps førsteellever, da hans Liverpool-karriere har vært preget av en rekke småskader.

SISTE: Thiago Silva har bestemt seg

Keita har spilt 16 kamper og gjort tre mål i alle turneringer denne sesongen. Nå forbereder han seg til Afrikamesterskapet med Guinea.

Det hevdes at Bayern München, West Ham, AC Milan og Roma også viser interesse for Keita, i tillegg til Barcelona.

No posts to display