Tottenham akter å overtale Antonio Rüdiger

0
434
Har ikke gitt opp planen med wingback. (foto: fra Tottenham, Twitter)

Etter et to-ukers fravær på grunn av det fordømte viruset var Tottenham tilbake mot Liverpool forrige søndag. Antonio Conte viste at de på tross av karantener og andre begrensinger har brukt tiden godt. Det ble en gnistrende intensiv kamp mot Liverpool, der Klopp skal være takknemlig for at de slapp ut av Tottenham Hotspur Stadium med ett poeng.

Conte har vist at han har evnen og mentaliteten til å skape et Tottenham som ikke akter å vike for noen. Nå jobber Fabio Paratici hardt for at Conte skal starte neste sesong med forsterkninger på plass som passer inn i dette prosjektet.

Les: Vil sende Robin Olsen tilbake til Roma

Hos Chelsea har Thomas Tuchel sitt å stri med. Med de viktigste forsvarsspillerne på utløpende kontrakt og med en kollektiv signeringsvegring, er det uro i troppen. Antonio Rüdiger skal ha blitt irritert over at Mason Mount har fått et bedre tilbud enn ham, og er på god vei ut porten på Stamford Bridge.

Antonio Rüdiger

Real Madrid har vært sterkt linket til den tyske landslagsspilleren, men ifølge Football-Insider jobbes det knallhardt med å gi Rüdiger tilbudet som sender en av Premier Leagues beste midtstoppere til Chelseas byrival.

Ifølge Football Insider jobber sportsdirektør Paratici iherdig for å få på plass en avtale med 28-åringen så kjapt som mulig i januar med free transfer overgang i sommer. Football-Insider hevder det er Antonio Conte som har pekt på Rüdiger som must have, der Daniel Levy og gjengen skal være villige til å grave dypt i lommene for å overbevise midtstopperen.

Rüdiger ble hentet fra Roma i 2017 og har jobbet seg opp til en posisjon som en av Premier Leagues beste midtstoppere. Conte har sett hvilken påvirkning Rüdiger kan har på kampbildet i Premier League, og har tydeligvis en pragmatisk tilnærming til å rappe spilleren fra sin tidligere arbeidsgiver og nå byrival.

Daniel Levy og Tottenham har heller ingen grunn til å tvile på teften til den tidligere Inter Milan-manageren. Der José Mourinho kom fra en en lite suksessrik avslutning på arbeidsoppholdet hos Manchester United, kom Conte med en fersk Serie A-tittel for en klubb som ikke hadde vunnet serien på de siste ti årene.

Les på Sporten: Manuel Pellegrini har så til de grader reist seg etter West Ham-fadesen

No posts to display