Vil sende Robin Olsen tilbake til Roma

0
456

Da Jose Mourinho valgte å hente inn landsmann Rui Patrício som ny førstekeeper til Roma, var tilværelsen for den svenske landslagskeeperen Robin Olsen i den italienske hovedstaden over. – Det var mange aktuelle klubber i sommer, men ingen av dem var villige til å betale det som trengtes for få få til en overgang.

Det endte met et utlån til Championship-klubben Sheffield United. Planen til 31 år gamle Robin Olsen var å grave dypt, finne frem stjerneform og så gå til en toppklubb i en av de fem store ligaene. – Planen har ikke slått til. – Sheffield United er langt fra opprykk til Premier League og Robin Olsen tilbringer mye tid på benken.

Les: Herlig, nok en spiller med utkjøpsklausul på 10 milliarder

Yorkshire Examiner melder at Sheffield United prøver å avslutte lånet til Robin Olsen allerede i januar. Avisen mener det er i klubbens interesse å kutte dyre lånekostnader i nær fremtid og Olsen har ikke imponert, mens konkurrenten Wes Foderingham «skinner» på banen.

Sheffield Uniteds låneavtaler inneholder alltid en klausul som tillater at lån kan sies opp tidlig dersom to av tre parter (eierklubb, låneklubb, spiller) er enige. Vi vet ikke om Robin Olsen har fått ovennevnte klausul skrevet inn i kontrakten.

Les: Eddie Howe vet han virkelig må bla opp for å parkere West Ham interesse

Robin Olsen har spilt elleve kamper for Sheffield United så langt.

No posts to display