Solskjær avslutter all diskusjon om Jesse Lingard

0
2348
Back in business, skal først gjennom en viruskule. (foto: united, twitter)

David Moyes har med 4-2 mot Newcastle startet sesongen på samme overbevisende måte som han ledet klubben gjennom forrige sesong. Likevel, manageren har aldri lagt skjul på at han ville ha med seg JLINGZ videre.

Det blir selvfølgelig helt feil å koble klesmerkenavnet til Lingard sammen med fotballspilleren Jesse Lingard. For ett år siden ble det spøkt i England med at United-spilleren hadde mistet fokuset med alt «dillet» han holdt på med utenfor treningsfeltet. Etter oppholdet hos David Moyes er det få som har noe å klage på når 28-åringen har vært ute på kamparenaen.

Les: Tuchel rimelig likegyldig til Tammy Abraham

9 scoringer og 5 assist på 16 kamper for West Ham, dette etter et halvt år på sidelinjen hos United, gir ingen grunn til å undervurdere Lingard lenger.

Engelske journalister værer fortsatt en United-exit på Lingard. 5-1 til United mot Leeds med en Lingard i covid 19-isolasjon sender ikke akkurat overbevisende signaler om ledig plass for 28-åringen.

Det var før Solskjærs uttalelser til klubbens hjemmeside etter seieren mot Leeds.

-Det kan bli mer rotasjon (på rekkene), de vil være fresher. Du må ha en stor og sterk tropp for å være konkurransedyktig i denne ligaen. Det er den beste ligaen i verden, sier Solskjær.

Les på Tysk fotball: Bild: Nagelsmann har overtalt RB-Leipzig kaptein Marcel Sabitzer

Okay, og Lingards rolle i dette?

-Ikke glem Jesse Lingard. Han har reinvented seg selv og har kommet tilbake som mannen vi kjenner. Med de kvalitetene han har, kommer han til å spille en stor rolle, sier Solskjær om 28-åringen.

Mannen vi kjenner. Han kommer til å spille en stor rolle.

Bandleder Lingard.

David Moyes kan dermed stryke bandleder Lingard fra planen sin. West Ham-manageren gjorde ganske enkelt en for god jobb med Lingard.

Les på Sporten: Harry Kane og Lionel Messi kan nå holde på med sine greier

No posts to display