Steven Gerrard favoritt til Premier League-jobb

0
990
Fotballgeni med og uten slips. (foto: rangers, twitter)

Den evige stoldansen blant managere i Premier League fortsetter med full styrke. Denne helga var det Aston Villa-manager Dean Smith som må begynne å sende meldekort til NAV. Steven Gerrard og Roberto Martinez topper Aston Villas ønskeliste for å erstatte Dean Smith som altså ble sparket i helgen.

Villas eiere sa opp Smith etter et alarmerende ras nedover tabellen etter fem strake Premier League-tap.

LES MER: Derfor kan Liverpool-legenden Steven Gerrard takke ja til Villa

Aston Villa-sjef Christian Purslow sparket Smith i et møte ansikt til ansikt i kjølvannet av fredagens 1-0-tap mot Southampton.

Southhampton-manager Ralph Hasenhuttl og den danske landslagstrener Kasper Hjulmand er også på Villas radar. Men det er Roberto Martinez og Gerrards navn har vært fremtredende i spakulasjonene om erstatteren.

LES MER: Neil Warnock har fått sin erstatter

Å lande den belgiske landslagsesjefen Martinez eller lokke Gerrard fra Ibrox ville være et stort seg i riktig retning for klubben.
De blir sett på som ambisiøse managere som kan oppfylle eiernes drøm om å få Villa til europa og etter hvert Champions League.

Mens avisene i England mener at John Terrys mangel på erfaring vil forhindre at Smiths tidligere assistent kommer tilbake til Villa Park som hans erstatter.

No posts to display