Svært viktig avgjørelse om Ten Hag tatt hos United

0
249
Skal konsentrere seg om det han er best på. (foto: Manchester United)

Forrige sesong viste Ten Hag frem potensialet sitt som United-manager med Champions League-billett og ligacuptittel, så kom den vanskelige andre-sesongen. Kursen endret seg, usikkerheten begynte å spre seg på kamparenaen og viste en lagmaskin som ikke fungerte. Med Sir Jim Ratcliffe og gjengen på plass som ansvarlig for den sportslige delen av United-butikken og nøkkelspillere tilbake fra skade, har ting endret seg. For Ratcliffe er dette nok til å ta fingeren bort fra «drastiske endringer-knappen».

Den engelske storavisen hevder Sir Jim Ratcliffe har gått fra skeptisk til imponert over det Ten Hag har fått til med United-troppen de siste månedene. Samtidig med at den nye United-ledelsen jobber med alternativer til Ten Hag som United-manageren neste sesong, er en viktig avgjørelse tatt.

LES: Et av Premier Leagues nye stjerneskudd var på god vei til å legge opp

United skal ledes av Ten Hag ut sesongen – uansett hvilke smeller som eventuelt kommer de kommende Premier League-rundene som øker avstanden til Champions League-billetten. For ifølge The Guardian har Ratcliffe nå «fredet» Ten Hag.

På tross av 11 tapte kamper så langt i sesongen og en pinlig exit fra Champions League og europeiske turneringer, lyspunktene som har kommet etter Ratcliffe tok over har imponert den nye eieren.

SPORTEN: BBC: Newcastle saksøkes

Med freding av treneren for resten av sesongen, fjernes usikkerhet hos Ten Hag og spillerne, alt fokus og energi kan rettes mot arbeidsoppgavene på treningsfeltet og kamparenaen. Smart valg.

Alt du trenger å vite: Brentford – Manchester United

No posts to display