The Times: Beslutningen er tatt! Manchester United sparker Ole Gunnar Solskjær

0
324
Idyllen slår sprekker på Old Trafford

Manchester United slo Watford 4-1 borte i Premier League lørdag og har nå tolv poeng opp til Chelsea i ligaledelsen. Allerede før kampen opplyste lokalavisen Manchester Evening News at hovedtrener Ole Gunnar Solskjær får sparken.

Etter tapet opplyste The Times først at Manchester Uniteds styre hadde kalt inn til et hastemøte for å diskutere Solskjærs oppsigelse. Møtet ble oppgitt å finne sted klokken 20.00 norsk tid lørdag – og nå skal det være tatt en avgjørelse.

Les på Popidol: Tamburinen til Oasis solgt på auksjon

Oppdatert kl 11:30 Nå er det offisielt Ole Gunnar Solskjær har fått sparken.

The Times skriver, at styret har bestemt at treneren kan gå. -Et vedtaket også ble godkjent av styreleder Joel Glazer. The Times’ opplysninger hevder at United må betale 7,5 millioner pund, drøyt 90 millioner kroner i sluttvederlag, da Ole Gunnar Solskjær så sent som i fjor sommer forlenget kontrakten med klubben til sommeren 2024.

Ifølge Manchester Evening News forventes den tidligere United-spilleren Darren Fletcher (37) å ta over som hovedtrener på midlertidig basis. Skottene tilhørte, som spiller, United mellom 2003 og 2015 og spilte 342 kamper for klubben.

Samtidig prøver Manchester United ifølge The Times å overtale tidligere Real Madrid-trener Zinedine Zidane til å ta over som ny manager på permanent basis. Zidane har bakgrunn som trener i Real Madrid og har blant annet ledet klubben til tre Champions League-titler. Manchester Evening News har på sin side informasjon om at Leicester-trener Brendan Rodgers er Uniteds førstevalg som ny hovedtrener i fremtiden.

Les: Vil friste Zinedine Zidane med Cristiano Ronaldo og Raphael Varane

Etter lørdagens tap for Watford sa Solskjær dette om fremtiden:

– Det er ingenting for meg å bekymre meg for. Jeg gjør så godt jeg kan med staben vi har, som er toppfolk og profesjonelle spillere, men for øyeblikket går ikke resultatene vår vei, sa han ifølge BBC.

Solskjær tok over United i 2018, men har siden ikke klart å lede klubben til en tittel. Forrige sesong endte laget på andreplass i Premier League.

Manchester United møter Villarreal på bortebane tirsdag i Champions League-gruppespillet. Da venter to tøffe kamper i Premier League – Chelsea borte 28. november og Arsenal hjemme 2. desember.

Les på Sporten: Slåsskamp på gresk ferieøy var begynnelsen på slutten

No posts to display