Vil friste Zinedine Zidane med Cristiano Ronaldo og Raphael Varane

0
1088
Fransk og spansk som førstespråk på Old Trafford?

Vi har fortsatt troen på at Solskjær skal komme seg gjennom fotballstormen uten å bli blåst overende, men er ikke i tvil om at Manchster United jobber med et alternativ hvis trenden på Old Trafford ikke blir snudd før nyttår. Ifølge The Times dekker verdens største klubb bordet for Zinedine Zidane.

Den tidligere Real Madrid-manageren tilbringer dagene med å poste feriebilder av seg selv og hunden, mens han visstnok går og venter på muligheten til å ta over det franske landslaget. Etter å ha vunnet de største klubbtrofeene som manager for Real, kan Zidane være spesielt kresen før han takker ja til et tilbud.

Les på Sporten: Chelsea kaster seg inn i kampen om Monaco sensasjon med en svært overraskende ide

Likevel, kommer et tilbud fra Manchester United, spørs det om ikke Zizou må endre planen. The Times hevder at det jobbes i kulissene hos United for å overtale Zidane om å bli Solskjærs etterfølger. Den engelske avisen hevder Zidane er usikker på om timingen er rett nå, men at de tette båndene til Cristiano Ronaldo og Varane kan bidra til å overbevise 49-åringen.

Er vel egentlig kke vinterfotball med topplue Zidane drømmer om. . (foto: real, twitter)

Selv med to spanske ligatitler og tre Champions League-titler, snakker vi fortsatt om en trener med erfaring fra én klubb, der han slapp å nedlate seg til å kommunisere på engelsk. Litt skeptisk til Zidane som United-manager er det vel lov å være.

Les: Bild: Dortmund har lønnstilbudet som får Erling Haaland til å bli

No posts to display