Var arbeidsledig i 7 dager!

0
428
Dean Smith. Foto: Aston Villa

Dean Smith er tilbake som manager i Premier League kun syv dager etter at han fikk sparken i Aston Villa, etter dårlige resultater. Norwich bekrefter i dag av Smith er klubbens nye manager. Han har signert en kontrakt på to og et halvt år med Norwich.

– Det har vært en virvelvind i syv dager, men jeg er veldig glad for å være tilbake og få jobbe for Norwich City i Premier League, sier Smith i pressemeldingen.

LES: Barcelona skal på handletur i Premier League

Med på flyttelasset til Norwich er hans assistenttrener fra Aston Villa, Craig Shakespeare.

Dean Smith tar over Norwich som ligger helt sist i Premier League, og har bare tatt fem poeng på sine elleve første kamper. Daniel Farke som ledet laget til sin første seier for sesongen i forrige serierunde, men fikk likevel sparken og overlater en krevende jobb for Smith.

SISTE: Verdens største klubb jobber med å overtale Zidane

- Det er klart at det har vært gjort et fantastisk arbeid i denne fotballklubben de siste fire og et halvt årene. Det er nå jobben til meg selv og Craig å fortsette og forbedre dette arbeidet med det endelige målet om å overleve i Premier League.

- Norwich City er en stor klubb. Jeg vokste opp i en tid da Norwich konkurrerte i Europa – jeg husker godt den tiden, og hver gang jeg har besøkt Carrow Road og Norwich har jeg følt forbindelsen mellom fansen, staben og spillerne. Sammen må vi alle gjøre Carrow Road til et virkelig tøft sted for tilreisende lag, sa Smith i uttalelsen fra klubben. 

No posts to display