Thomas Frank tror de får beholde Christian Eriksen

0
401

På Søndag vant Brenford på bortebane 2 – 3 mot Everton og seiler inn omtrent midt på tabellen i debutsesongen i Premier League. – En viktig faktor, i tillegg til god stemning og en svært dyktig dansk manager er Christian Eriksen som leverer så det holder.

Dansken har jobbet seg tilbake etter kollapsen og leverer i verdens tøffeste liga, nå snakkes det ikke lenger om å gi 30-åringen en mulighet for å reetablere seg på øverste nivå i europeisk toppfotball. Eriksen er der. Dette betyr at veien videre neste sesong med oppkjøring mot VM-sluttspillet i november ikke styres av «snille» klubber. Eriksens signatur er ettertraktet.

Les: The Guardian: Divock Origi klar for signering

Christian Eriksens kontrakt med Brentford løper ut etter inneværende sesong, men trener Thomas Frank mener det er en god mulighet for at Eriksen blir værende i klubben.

  • Jeg hadde elsket å si at det er 100 prosent sikkert, men jeg er sikker på at det er en god mulighet for at han vil fortsette å bruke Brentford-drakten, sier Frank, ifølge Sky Sports.
  • Jeg vet at jeg er optimistisk, men jeg tok også opp telefonen og spurte han om å komme hit. Ingen tenkte på det for seks måneder siden, så jeg er overbevist om at vi har en sjanse, sier Frank.

Den danske midtbanespilleren var døden nær da han fikk hjertestans i EM-møtet med Finland i fjor sommer. I etterkant ble kontrakten med Inter terminert.

Les: Wunderkind Florian Wirtz på bedringens vei, men Leverkusen får neppe utnyttet den ekstreme målteften på lenge

No posts to display