Tok med seg den ekstreme godfølelsene fra VM til FA-Cupen!

0
391
Mac Allister tok med seg VM-finale følelsen inn i FA Cupen. (foto: brighton, twitter)

Brighton and Hove Albin har en fersk verdensmester i troppen. Vi er vant til at gigantene får landslagsspillerne sine tilbake med medaljer i EM, VM, Copa America og African Cup of Nations, når det er «lille» Brighton er det ekstra kult. Når verdensmesteren i tillegg returnerer før ferieslutt for å dele seiersrusen med klubben, da er det også gull verdt.

Alexis Mac Allister ble en av de store profilene hos Argentina og i VM-sluttspillet, men å feste seg ut av form, det ville han ikke være med på.

LES: Chelsea har dratt i land signering foran snuten på Manchester City

-Hvis jeg skal være ærlig, jeg ville tilbake til klubben. Klubben ga meg ferie til 5. januar, men jeg kom tilbake tidligere, for jeg ville gjerne trene, begynner argentineren til BBC Radio.

-Jeg vil gjerne spille og dele min VM-medalje med klubben. Jeg er virkelig glad for å være del av denne byen og klubben, så jeg gir alt, fortsetter Mac Allister.

Så hva gjør en fersk verdensmester da Brighton møtte Middlesbrough i FA-cupen? Blir satt inn på banen i andre omgang med 1-2 ledelse, hamrer inn to scoringer og viser klubben sin veien til 1-5 seier.

LES: Fofana signerer laaang kontrakt med Chelsea

No posts to display