Toppscorer ønsker Champions League

0
556
Jose Mourinho har grunn til å smile.

Tottenham vurderte den engelske landslagsspilleren i sommeren før de valgte å signere Carlos Vinicius i stedet, men nå kan interessen for Danny Ings ha fått en ny boost. Mourinho synes trioen Son, Kane og Ings kan høres ut som en bra plan.

The Telegraph rapporterer at spissen ønsker seg til en klubb som kan tilby Champions League-fotball og er avventende til å signere en ny avtale med Southampton.

LES: Søker ny spissmakker

Southampton er forberedt på å gjøre Danny Ings til sin best betalte spiller ved å tilby toppscoreren en lukrativ fireårskontrakt.

Den skadeplagende måltyven fikk hele sin Liverpool-karriere ødelagt av to langtidsskader. Men i Southampton har Ings fått fart på sakene og scoret 25 mål forrige sesong. I år har det blitt 7 mål på 14 kamper, og engelskmannen har igjen slitt med noen småskader

Siste: Guardiola håper på gjensyn med favorittspiller

Ings skal være klar for å ta neste steg og håper på Champions League-spille neste år. I tillegg til Tottenham blir også Manchester United, Manchester City og Liverpool nevnt, som mulige klubber som kan være ute etter en spiss til sommeren.

Liverpool har krav på 20 prosent av en eventuell overgangssum, dersom spilleren blir solgt videre til en annen klubb.

No posts to display