Vil etterlate seg et hull på størrelse med det Sir Alex Ferguson skapte da han forlot Manchester United.

0
1675
Pep Guardiola liker ikke det han ser. (foto: Manchester City)

Vi skal innrømme det er sjeldent vi er uenige med Manchester City sin eminente manager Pep Guardiola, men det han klarte å lire av seg om fremtiden til Manchester City den dagen han slutter er vrøvl. Den spanske manageren som stod bak den beste perioden i Barcelona sin historie og som hadde suksess med Bayern München før han overtok Manchester City vil etterlate seg et hull på størrelse med det Sir Alex Ferguson skapte da han forlot Manchester United.

Pep Guardiola avviser på pressemøte i forkant av byderby nummer 188 mot Manchester United i dag at Manchester City er avhengig av én person og er ikke i tvil om at klubben vil fortsette suksessen selv om han drar.

LES: Henter inn treneren som brøt Zidanes historiske rekke

Etter inneværende sesong går Pep Guardiolas kontrakt i Manchester City ut.

Her har han vunnet et hav av titler siden 2016, men selv om manageren skulle forlate skipet neste sommer, vil Manchester City fortsette den store suksessen. «Klubben vet nøyaktig hva neste steg er. Ingen kan se fremtidens utfordringer, men jeg er 100 prosent overbevist. De vet hva strategien er og hva de må gjøre nå, i morgen og neste sesong. Når klubben er avhengig av én person, har vi et problem. Hvis klubben bare er avhengig av Pep, har vi ikke gjort det bra. Jeg kjøper aldri spillere fordi det ikke er mine penger. Det er klubbens. Klubben er det viktigste, sier Pep Guardiola, ifølge Manchester Citys hjemmeside.

LES OGSÅ: Arsenal og Liverpool kjemper om norsk spiss

Pep Guardiola har tidligere hatt ansvaret for Barcelona og Bayern München.

No posts to display