Slaven Bilic var klar til å overta minutter etter Rob Edwards fikk sparken

0
504
Slaven Bilic

Det som skulle være en snartur nede i Championship for Joshua King sin gamle klubb Watford blir med all sannsynlighet minst en sesong ekstra. – Etter bare 10 kamper begynner det å se fryktelig langt opp til opprykksplassene. Watford liggere nede på en 10.plass med bare 14.poeng. (Serieleder Sheffield United har 23).

Det var derfor ingen stor overraskelse at Watford som er raske med å sparke managere i dag tok farvel med Rob Edwards. Litt mer overraskelse er valget av 54 år gamle Slaven Bilic som erstatter, han har ikke akkurat briljert de andre gangene han har ledet en klubb i England.

Den tidligere landslagssjefen for Kroatia har ledet West Ham og West Bromwich i England. – Nå er det klart for tredje forsøk i England.

LES: Skulle redde Manchester United – fikk blankt avslag

Watford hentet inn 39-åringen Rob Edwards etter nedrykket forrige sesong, Watford fortsetter som forrige sesong – med å sparke managerne.

LES OGSÅ: Toni Kroos har snudd!

Vi håper kroaten går inn i oppgaven med åpne øyne, Watford er klubben som har hatt 5 managere på de siste to årene.

Watford opplyser om ansettelsen av Bilic på Twitter med forbehold om at arbeidstillatelsen hans går i orden.

Bilic er Watfords femte manager på et snaut år. Xisco Munoz fikk fyken etter 287 dager i sjefsstolen. Deretter har Claudio Ranieri, Roy Hodgson og til sist Rob Edwards hatt ansvaret.

Watford innledet sesongen bra, men står med kun én seier på de sju siste kampene

No posts to display