Wayne Rooney ber United glemme Sancho – det er en Haaland som er løsningen

0
720
Du har skjønt det, Paul. (foto: dormtund, twitter)

Wayne Rooney har ukentlig satt seg ned foran tastaturet hos The Sunday Times. Nå filosoferer United-ikonet over Jadon Sancho-hysteriet, Mr. Kane og en norsk 20-åring.

United har satset mer eller mindre alt på at Dortmund snur og sender den engelske vingen tilbake til balløya, Rooney mener dette hysteriet er – hysteri fra Uniteds side.

-Hvorfor vurdere å betale rundt 100 millioner pund for talent man allerede har i troppen? United har Marcus Rashford og Anthony Martial, og hva vil Sanchos ankomst gjøre for Mason Greenwood som spiller i samme posisjon og har samme alder? Skriver Rooney.

(Noen som forresten tviler på at Rooney fortsatt har touchen?:

Les: Ancelotti har allerede fått ut dobbelt av det Zidane klarte på 14 kamper

Det er Harry Kane som er løsningen for United, skriver Rooney videre. Dette ser han riktignok som så og si umulig, og trekker frem vår mann i Bundesliga som en av de tre som er riktig for United.

-Det samme er Erling Haaland som United gikk glipp av forrige sesong – en genial 9´er. En Kane eller Haaland – eller noen som Robert Lewandowski vil gi Rashford og Martial noen å spille ballen til og friheten til å løpe i forskjellige rom, snappe opp ballen og duellere mann mot mann – uten byrden alltid å skulle score, skriver Rooney.

Les på Sporten: Mourinho risset inn «historisk» på veggen til Old Trafford

No posts to display