West Ham kliner til og byr over verdens rikeste klubb

0
2350
David Moyes

Det er ikke ofte noen overgår budene til oljefondet i Paris når de har bestemt seg, spesielt interessant blir det når det i tillegg dreier seg om West Ham.

Selv om London-klubben har spilt seg opp som en av balløyas 5./6. beste klubber med påfølgende pengestrøm, er ikke David Moyes akkurat vant til at klubben hans står igjen som budvinnere i kampen mot gigantene. I tilfellet Gianluca Scamacca kan dette skjedd.

LES: Adama Traoré slipper å spille for Wolverhampton igjen

23-åringen har spilt seg inn på det italienske landslaget (7 kamper) hos Sassuolo, 11. beste klubb i Serie A forrige sesong, men har vært stort sett på utleie siden 2017. Fire sesong på utleie har det blitt på senterforwarden, mens gjennombruddet hans kom tilbake hos Sassuolo forrige sesong. 32 Serie A-kamper på banen, 16 scoringer, 6. største topppscorer i Serie A!

Ikke rart West Ham er på jakt etter 23-åringen. Men de er selvfølgelig ikke alene. PSG var først ute med bud på Scamacca som ble avslått av Serie A-klubben, nå passeres de av Premier League-kubben.

Sassuolo-direktør deler stolt info om prosessen.

– Vi kan med sikkerhet si at vi er en klubb som ikke er tvunget til å selge. Derfor er vi nødt å lytte til spilleren og de tilbudene vi mottar fra dag til dag, sier direktøren til Sky Sports Italia.

LES: Watford får med seg Barcelona-spiller ned i Championship

Direktøren bekrefter at West Ham har kommet med et høyere bud enn PSG, ifølge Sky Sports Italia var Ligue 1-gigantens bud på rundt 360 millioner, mens West Hams bud er på rundt 400.

Når West Ham er villig til å øke PSGs bud er det helt tydelig at klubben har godfølelsen og at mener de har noe å tilby spilleren PSG ikke kan. Dette er en spilletype David Moyes virkelig vil ha.

No posts to display