13 års pokaltørke kan være over

0
493
Jose Mourinho har grunn til å smile.

Tottenham er videre til finalen i ligacupen

Jose Mourinho sa at Tottenham hadde blitt belønnet for å ta Carabao Cup på alvor når de nå skal spille om sin første pokal på 13 år etter semifinaleseieren over Brentford tirsdag.

Spurs har ikke vunnet noe siden de slo Chelsea i ligacup-finalen 2008, og de fikk ikke noen enkel oppgave mot Brentford, som har slått ut fire Premier League-lag på sin vei til semifinalen og kjemper om opprykk fra Championship i år.

Klopp har et poeng: Her er den utrolige straffestatistikken til United

Mourinho har vunnet cupen ved fire anledninger, og mål fra Moussa Sissoko og Son Heung-min sørget for at han nå har sjansen til å ta sin femte, etter å ha blitt den tredje manager som har kommet til finalen med tre forskjellige lag.

– Jeg kom til England i 2004, og jeg husker at i den perioden måtte jeg lære meg hvor viktige cupene var her, og jeg tok det alltid på alvor,» sa Mourinho etter kampen.

– Hvis det er noen hemmelighet, er det å ta det på alvor. Å respektere hva engelsk fotball er, hva engelske klubber er, hva engelske nedre divisjoner er.

Siste nytt: Slaven Bilic kjapt tilbake i managerstolen

Det er det jeg håper å gjøre på søndag i Crosby mot Marine i FA Cupen også.

I kveld avgjøres det hvem Tottenham skal møte i finalen 25. april.

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United inviterer til lokalderby og toppoppgjør mot Manchester City på Old Trafford. Solskjær som også jakter sin første tittel i United vil ikke spare på kruttet i kveld.

Det vil heller ikke Manchester City gjøre som jakter sin fjerde seier i Carabao Cup på like mange år, og kan tangere Liverpools rekord med åtte ligacup-pokaler.

No posts to display