Andy Carroll ødela festen for opprykkskandidat

0
430
Måkte seg vei i feltet. (foto: west brom, twitter)

Huddersfield jager direkte opprykk til Premier League, med Bournemouth og Blackburn halsende etter seg på tabellen. På fredag skulle tre poeng sankes mot West Bromwich for sikre forsprang i kampen om 2. plass i Championship. Andy Carroll ville det annerledes.

Nå var ikke den tidligere Newcastle/Liverpool/West Ham-spilleren mange minuttene på banen, men nok til å utnytte de ekstreme egenskapene sine i lufta.

Les: Football-Insider: Tottenham forbereder kjøp av 19-åring med stort wingback potensiale

Huddersfield startet med Danny Ward-socring etter 24 minutter etter en gedigen tabbe av Sam Johnstone. Ward var på med nok en scoring da det gjenstod rundt tjue minutter igjen av kampen.

0-2 og roen senket seg på Huddersfield benken.

For tidlig, viste det seg. For farefullt spill i Huddersfield feltet sendte West Brom til straffemerket: 1-2 i det 84. minutt. Noen minutter tidligere hadde Andy Carroll blitt sendt inn på banen, et bytte som viste seg å bli kostbart for Huddersfield. Ett minutt etter 1-2 reduseringen steg Carroll opp på et innlegg og headet inn til 2-2.

Et utlignings comeback fra 0-2 som kom i løpet av ett fattig minutt. Stort for West Brom, enda større for the comeback kid Carroll.

Les på Sporten: Manager Gerrard sammenlignes med et av de største ikonene i Premier League