Football-Insider: Tottenham forbereder kjøp av 19-åring med stort wingback potensiale

0
524
Har ikke gitt opp planen med wingback. (foto: fra Tottenham, Twitter)

Tenåringen Tino Livramento ble hentet til Southampton fra ungdomsrekkene til Chelsea i 2021. Forventningene var høye for hva Saints etterhvert skulle få ut av høyrebacken, men få forutså den umiddelbare påvirkningen den engelske u-landslagsspilleren skulle få på seniorlaget. Nå jobbes det for at Hasenhüttl ikke skal få mye glede av Livramentos tjenester.

I januar var Adama Traoré del av planen til Antonio Conte, der den ekstremt eksplosive og lynraske vingen skulle omskoleres til wingback. Den spanske spilleren valgte retur til Barcelona, og Contes plan gikk i vasken. Tino Livramento er nå neste navn på lista for å binde sammen forsvar og angrep på høyresiden.

Les på Sporten: Kalvin Phillips har fått beskjed: «Vi vil få deg over til Liverpool»

Ifølge Football-Insiders kilde hos Tottenham har Fabio Paratici satt igang preliminary moves for å rydde vei for en signering av Livramento på sommerens overgangsmarked. Prioriteten hos Spurs er fortsatt en wingback som finner det like naturlig å forsvare som å angripe, hos Southampton i sin første sesong i verdens tøffeste liga har 19-åring vist frem noe av potensialet.

25 kamper på banen med 1 scoring og 2 assists så langt i sesongen.

Emerson Royal har alt annet enn overbevist Conte, og tidligere høyreback hos Tottenham, Alan Hutton, er entusiastisk over muligheten til å se 19-åringen i Spurs-drakt.

Les på Sporten: Kevin Magnussen tilbake i Formel 1!

-Det vil bli en interessant spiller å følge med på i sommer. Livramento er et briljant talent som virkelig vil forsterke troppen, spesielt hvis de skal spille med wingbacks, sier Hutton til Football-Insider.

En ting er sikkert, skal Tottenham lirke til seg Livramento fra Hasenhüttl og gjengen kommer det til å koste.

No posts to display