Andy Cole: Solskjær har et skikkelig tøft innsalg

0
933
Er savnet av mange på Old Trafford. (united, twitter)

Vi må fortsatt smile når vi tenker på Andy Cole da han herjet i United-drakta på slutten av 1990-tallet. Derfor lytter vi alltid ekstra godt etter når den tidligere United-spissen deler sine betraktninger om klubben sin.

-Da Manchester United var de dominerende ville alle de beste spillerne i verden komme til United. De ønsket å komme for en grunn. De hadde muligheten til å vinne, og det er det det hele handler om… Du sier ikke at du vil gå til Man United hvis Liverpool eller Man City er interessert. Du går da til en av klubbene som kan vinne, begynner Cole til Goal.

Les: Bekreftet: Nelson Semedo er klar for Wolverhampton

Cole ser derfor problemet til United om dagen at de jakter noen av de samme spillertypene som City og Liverpool.

-Jeg tror det tøffeste innsalget for Ole nå er å overbevise om at du bør signere for Manchester United i stedet for Man City eller Liverpool fordi vi bygger for de neste to-tre årene, og etter dette kan vi vinne ligaen, forsetter Cole.

-Eller ønsker jeg å begynne å vinne nå, og så etter tre år hvis vi ikke har vunnet og United kommer for meg, da kan jeg vurdere å komme til dem. Å overtale spillere på toppen av karrieren til å komme til en klubb og et prosjekt som vil ta to, tre år, da må du være en veldig god selger, avslutter Cole.

Da har Solskjær valget: perfeksjoner salgspitch´en eller skaff spillerne som driter i om det tar to, tre år før trofeene kommer, så lenge de får spille for United.

Vi anbefaler Solskjær om å satse på det siste. I tillegg til å vinne kamper, selvfølgelig.

Go United!

Les på Sporten: United-supporterne har tatt sitt valg om Luke Shaw-backup

No posts to display